i-cell-logoA műholdas gépjárműkövető rendszer, mint kifejezés sokak számára ismert, de mi is a funkciója pontosan? Megéri rá költeni? Hogyan csökkenthetjük a vállalat költségeit i-Fleet flottamenedzsment rendszer beépítésével? Rövid összeállításunk első részében bemutatjuk, mi mindenre jó az i-Fleet rendszer, ha az Ön vállalata fuvarozással foglalkozik.

  • Üzemanyagkontroll: a vállalatok kiadásai között többnyire az üzemanyagköltségek dominálnak. Az üzemanyag fogyásának dokumentálása nemcsak az eltulajdonítás ellen véd, hanem a vezetési stílus elemzéssel együtt az általános üzemanyagköltség csökkentését eredményezi.
  • Jármű élettartamának meghosszabbítása: A vezetési stíluselemző modul képet ad arról, mennyire figyelmes és költséghatékony módon közlekedik a jármű vezetője.
  • Adminisztrációs költségek csökkentése: az i-Fleet felület könnyedén elérhetővé és átláthatóvá teszi az eddig egyesével vezetett kimutatásokat. Az adminisztrációval kapcsolatos időtartam csökken, a papíralapú adminisztráció pedig szükségtelenné válik.
  • Útvonal ellenőrzés: az ügyfelek érezhetik, hogy a szállított áru biztonságban van, az alkalmazottak ellenőrzése pedig könnyedén megvalósítható.
  • Munkaidő, pihenőidő ellenőrzése: pontos kimutatás készíthető arról, hogy mely órákat töltötte munkával a sofőr. A munka mellett bejárt kilométerek csökkentéséről nem is szólva.
  • Elektronikus útdíj bevallása kiegészítő eszköz vásárlása nélkül: az i-Fleet eszköz alkalmas az e-útdíjbevallásra is, tehát megtakarítható a viszonylati jegy kényelmetlensége valamint útdíjbevalló készülék vásárlása is. Minden járművel kapcsolatos adat és munkafolyamat megoldása egy rendszerben!

Figyelje híreinket, következő cikkünkben bemutatjuk, mi az előnye a járműkövetésnek, ha Ön mezőgazdasági területen dolgozik! Amennyiben kérése, kérdése adódna, várjuk hívását a +36 (1) 467 1750-es telefonszámon.

Forrás: i-Cell Kft.
.

(Ezt a cikket 193 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?