Több mint ezer autó beszerzésére írt ki tendert a rendőrség

Az Országos Rendőr-főkapitányság két részletben 1225 autóra írt ki tárgyalásos közbeszerzést, a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

ORFK felvétele H.Szabó Sándor
Illusztráció – ORFK felvétele H.Szabó Sándor

Az első tender 750 rendőrségi ügyintézői és járőr használatra kialakított gépkocsi beszerzésére szól, kiegészítve teljes körű karbantartással és javítással. Utóbbi 5 évre, illetve 200 ezer kilométerre vonatkozik, havi – azonos összegű – átalányban fizetve.

A becsült ellenértéket nem közli a felhívás, mindössze annyi szerepel benne, hogy költségvetési forrásból és két részletben fizet az ajánlatkérő.

A másik tenderben 475, többségében megkülönböztető jelzéssel ellátott gépkocsi beszerzése szerepel, itt is teljes körű karbantartással és javítással.

A jótállás ideje 36 hónap vagy 120 ezer kilométer – amelyik értéket a jármű hamarabb eléri – de a kocsikon elhelyezett matricákra és fényhidakra 72 hónap, a kiegészítő üléshuzatokra 36 hónap a jótállás. A turbó feltöltésű motorral szerelt járműveknél a motorra és a turbó feltöltőre 60 hónap vagy 200 ezer kilométer a kért garancia.

A finanszírozás hasonló az előző tenderével, és ennél sem szerepel a becsült vételár.

Forrás: MTI  (ghg \ gte)
.

(Ezt a cikket 232 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?