Az autós magazinok olvasói szerint a Bosch a legjobb márka

Az „Auto, Motor und Sport” és az „Auto Bild” német autós magazinok minden évben felkérik olvasóikat, hogy nevezzék meg legjobbnak ítélt márkáikat az autós kiegészítők, a pótalkatrészek és a szolgáltatások területén. Az „Auto Bild” 22 kategóriában kérdezi meg az olvasókat, és annak a márkának ítéli oda a „Minden kategóriában a legjobb márka” címet, amelyik a legnagyobb bizalmat élvezi a gépjárművezetők körében. A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Bosch lett az „összetett bajnok”. Az „Auto, Motor und Sport” 23 kategóriában kérte az olvasók értékelését a kipufogórendszerektől a gyújtógyertyákig, hogy eldöntsék, melyik „2013 legjobb márkája”. Ezen a szavazáson is a Bosch bizonyult a legnépszerűbbnek – méghozzá jelentős fölénnyel.

A Bosch akkumulátorok dupla sikere
Közel 100 000 olvasó vett részt az „Auto Bild” legjobb márkákat értékelő szavazásán. A Bosch hat kategóriában képviseltette magát és mindegyikben dobogós helyezést ért el; a fékek kategóriában második lett, az akkumulátorok, ablaktörlők, szervizhálózatok és gyújtógyertyák kategóriáját pedig megnyerte. A Bosch ismét dupla sikert ért el akkumulátoraival: az „Auto Bild” olvasói megerősítették, hogy a Bosch akkumulátorai kínálják a legjobb minőséget és a leghosszabb élettartamot, valamint ár-érték arányban is a legkiválóbb termékek.

A Bosch ablaktörlők kiemelkedő eredménye a „Legjobb márkák” versenyében
Az „Auto, Motor und Sport” közel 113 000 olvasója vett részt az idei „Legjobb márkák” szavazáson. A Boscht értékelték a legjobbnak az alábbi hét kategóriában: akkumulátorok, világítástechnikai termékek, szűrők, ablaktörlők, szervizhálózatok, szerszámok, gyújtógyertyák. Emellett a Bosch szerezte meg a második helyet a fékek/fékbetétek termékkategóriában. A Bosch 2012-ben kiemelkedő eredményt ért el az ablaktörlők versenyében, ezt idén sikerült túlszárnyalnia a szavazatok 92,6%-ának megszerzésével. A korábbi években az „Auto, Motor und Sport” olvasói következetesen kiválónak értékelték a Bosch márkáról kialakult képet.

Forrás: Bosch
.

(Ezt a cikket 215 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?