Az M5 Autópályán Lajosmizse térségében 2014. május 12. és július 3. között hídfelújítási munkákat végeznek a 63-as valamint a 67-es kilométerszelvényekben. A munkálatok az autópálya mindkét oldalát érintik.

Illusztráció – Fotó: AKA Zrt.

A hídfelújítási munkálatok várhatóan május 12. és július 3. között zajlanak az 63-as kilométerszelvényben, továbbá május 14. és június 13. között a 67-es kilométerszelvényben. A munkálatok ideje alatt magasság- és sebesség korlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek. A folyamatos és biztonságos közlekedés feltételeinek fenntartása érdekében sávelhúzással lesz biztosítva az érintett pályaszakasz 2×2 sávos forgalmi kapacitása.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy a munkálatok ideje alatt fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt. Az AKA Zrt mobileszközre optimalizált honlapján (www.aka.hu) megújult tájékoztató térkép és friss útinformációk segítik a közlekedőket.

Biztonságos utazást kívánunk!

További információ:
www.utinform.hu

Forrás: AKA Zrt.
.

(Ezt a cikket 184 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?