Burkolat felújítás az M5 autópályán Petőfiszállás és Csengele térségében

Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán 2014. április 27-e és május 9-e között burkolat felújítási munkák kivitelezésére kerül sor, ezért a 125-ös és 130-as kilométerszelvények között forgalomterelésre kell számítani az arra közlekedőknek.Továbbá burkolat felújítási munkák kivitelezését végzik 2014. május 10-e és 21-e között a 134-es és 139-es kilométerszelvények között.

Illusztráció – Forrás: AKA Zrt.

A Szeged irányába tartó forgalmat az első ütemben a 125-ös kilométerszelvénynél a haladó és leálló sávra terelik, a második ütemben a haladó és leállós sáv zárása mellett az előző sávon haladhat a forgalom.A 125-ös és 130-as kilométerszelvények között a munkálatok előreláthatólag május 9-én befejeződnek.

Továbbá a 134-es és 139-es kilométerszelvények között várhatóan május 10-től a forgalmat a haladó és leálló sávra terelik, a második ütemben a haladó és leállós sáv zárása mellett az előző sávon haladhat a forgalom.A munkálatok várhatóan május 21-én befejeződnek az érintett szakaszon.

A munkavégzés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az AKA Zrt. és partnerei ezúton kérik a járművezetőket, hogy tekintettel a burkolat felújítási munkálatokra, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, a rendőrség, az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt.Az AKA Zrt honlapján (www.aka.hu) található megújult tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől. Az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt

Forrás: aka.hu
.

(Ezt a cikket 186 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?