Balesetek Hírek

Felborult egy személyautó az M5-ös autópályán Csengelénél szerdán

Felborult egy autó a csengelei pihenőhelynél, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán szerda reggel, ketten megsérültek – közölte a rendőrség az MTI-vel.

Hátulján sérült kamion, mögötte egy felborult személyautó a csengelei pihenőhelynél, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán 2014. április 16-án. A gépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között, a mellette haladó kamionnak ütközött, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak és felborult. A balesetben a személyautót vezető férfi és női utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. MTI Fotó: Donka Ferenc
Hátulján sérült kamion, mögötte egy felborult személyautó a csengelei pihenőhelynél, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán 2014. április 16-án.  MTI Fotó: Donka Ferenc

A jármű a 129-es kilométer közelében, eddig tisztázatlan körülmények között, a mellette haladó kamionnak ütközött, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak és felborult. A balesetben a személyautót vezető férfi és női utasa is megsérült.

Tűzoltók dolgoznak egy felborult személyautó mellett a csengelei pihenőhelynél, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán 2014. április 16-án. A gépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között, a mellette haladó kamionnak ütközött, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak és felborult. A balesetben a személyautót vezető férfi és női utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték. MTI Fotó: Donka Ferenc
Tűzoltók dolgoznak egy felborult személyautó mellett a csengelei pihenőhelynél, az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán 2014. április 16-án. A gépjármű, eddig tisztázatlan körülmények között, a mellette haladó kamionnak ütközött, majd nekicsapódott a szalagkorlátnak és felborult. A balesetben a személyautót vezető férfi és női utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az autópálya mindkét sávját lezárták.

Forrás: MTI  (bkzg \ bri \ bhi)
.

(Ezt a cikket 319 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!