Kategóriák

Kategóriák

Hírek Márkahírek Renault

A Renault Trucks első „nagykövete”

„Nagyköveti” átadásra került sor a Renault Trucksnál: Ambach Attila, az Ambach Kft. tulajdonosa átvette az első 5 db Renault Trucks Ambassador T nyergesvontató kulcsait.

renault-trucks-ambassador-033Különleges sorozat első darabjai kerültek átadásra a Renault Trucksnál, az Ambassador Program elsőként leszállított járművei.
A francia márka Közép-Kelet Európa Régiója kidolgozott egy speciális, kizárólag a márkához közel álló ügyfelek számára egy ajánlatot azzal a céllal, hogy az elsők között képviseljék, hirdessék az új T nyergesvontatót az ország és Európa útjain. Az Ambassador program lényege, hogy adott, magas felszereltség mellett, egyedi finanszírozási konstrukciót kínáltak az ügyfeleknek, akiknek a vontatóik az „AMBASSADOR RENAULT TRUCKS” megkülönböztető feliratot viselik.

renault-trucks-ambassador-056Az első Ambassador T460-as vontatókat az Ambach Kft. tulajdonosa, ügyvezetője, Ambach Attila rendelte meg, aki Renault-s tapasztalatai alapján hamar bizalmat szavazott az új járműcsaládnak.

A 2005-ben alapított családi vállalkozás székhelye Ráckeresztúr, telephelye közvetlenül az M6-os autópálya mellett található. A cég az 5 új vontatóval együtt már 33 szerelvénnyel fuvaroz szerte Magyarország és Európa útjain. A Renault Trucks márka többségi arányt képvisel a parkban, korábban Renault Premium Route vontatókat vásároltak, melyeknek túlnyomó többsége még 2 évesnél is fiatalabb. Francia, német, olasz, szlovén, szlovák és osztrák útvonalakon szállítanak normál darabárukat, valamint billenős félpótkocsikkal gabonát.

renault-trucks-ambassador-027Az üzemeltetési költségekre pontosan odafigyelő, de a jobbára „kétkezesben” vezető gépkocsivezetők igényeit is nagyban szem előtt tartó tulajdonos számára a Renault Trucks T normál fülkés verziója megfelelő megoldásnak bizonyult: a gazdaságos üzemeltetés és a szükséges kényelem kiváló párosítása.

A gazdaságos üzemeltetésről, az abban rejlő potenciálról pedig a Renault Trucks helyi szakembereitől Ambach úr már igen pozitív tapasztalatokkal rendelkezett. A gépkocsivezetőknek tartott gazdaságos vezetési tréningek (Optifuel Training) során

világosan kiderült, hogy a megfelelő vezetési stílussal, odafigyeléssel, jól megválasztott sebességgel, a felesleges fékezések elkerülésével és az állandó kontrollal rengeteg gázolajat lehet megtakarítani. Ez a tényező döntő faktor volt a tulajdonos tudatos választásában.

Az 5 fehér színű, „nagyköveti” vontató kulcsait Illés Dávid, ügyvezető igazgató és Lakatos Csaba, a Renault Trucks kereskedelmi igazgatója adták át Ambach Attilának.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 689 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE