Egyértelmű győzelem a kategóriában: a Multivan a szavazatok 60 százalékát szerezte meg

A Multivan-nek megvan minden adottsága ahhoz, hogy klasszikussá váljon. Ezt a véleményt osztja a Motor Klassik magazin és a hozzá tartozó internetes portál, a www.motor-klassik.de 13 494 olvasója és látogatója. A kisbuszok kategóriájának első helyét ugyanis ismét a Multivan foglalta el, mint a „jövő klasszikusa”.

A Volkswagen Haszonjárművek Multivan modellje hosszú évek sikertörténetére tekinthet vissza olyan elődökkel, amelyek páratlan eredményekkel büszkélkedhetnek. Az újdonság, amely 1985-ben mutatkozott be először a nagyközönségnek, rögtön új irányzatot indított. Feladata nem kisebb volt, mint hidat képezni az egyterű Camper és a Transporter kategóriája között. A hannoveri sikermodell ezt a feladatot – immár három generáción át – sikerrel teljesíti.

„A Multivan már a kezdetek óta két világot köt össze: a szabadidő és az üzlet világát. További elégedettséggel tölt el bennünket, hogy a jövőre 30. jubileumát ünneplő sikermodellünket már most a jövő klasszikusaként tartják számon. A Multivan egy igazi különlegesség. Azon munkálkodunk, hogy ez így is maradjon.” – értékelte az olvasói szavazáson elért meggyőző sikert Ramsis Moussa, a Volkswagen Haszonjárművek marketing vezetője.

A Multivan világába a belépő Startline 2.0 TDI 84 LE modell ára 10 227 690 Ft.

További részletek a www.vwh.hu weboldalon.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 194 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?