A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos szinten 34 milliárd forint összértékű útfelújítási munkálatainak keretében felújítja az 1-es számú Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom főút 1,2 kilométeres szakaszát 74,3 millió forintból. A munkálatok 2014. március 19-én kezdődtek és várhatóan 2014. április közepén a műszaki átadás-átvétellel zárulnak le.

1-es-foutMegújul a Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom főút 83+442 – 84+681 kilométer szelvények közötti szakasza mintegy 1,2 kilométer hosszon, 74,3 millió forintból. A munkálatok időjárás függvényében 2014. március 19-én indultak el és várhatóan 2014. április közepén fejeződnek be.

A beruházás keretében a közbeszerzési eljárás lefolytatása után kiválasztott kivitelező elvégzi Komárom város belterületi szakaszán a felújításra kerülő teljes felületen a kopóréteg cseréjét. A teljes felújított szakaszon új burkolati jeleket festenek fel a kivitelező munkatársai.

Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a közlekedőknek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lakosság megértését és türelmét is kéri a munkák idejére.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 212 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?