Busz hírek Hírek Kiállítások Konferenciák Rendezvények Szervezetek hírei

2014-ben ismét BUSEXPO, az év legjelentősebb autóbuszos rendezvénye!

Április 23-án tesztelhetők a legújabb fejlesztésű autóbuszok

busexpo-2014-125x125pxBOVA, MAN, Mercedes, Setra, VOLVO  és a legnagyobb márkák mutatják be a legújabb ágazati fejlesztéseket és technológiai újításokat az év legjelentősebb autóbuszos rendezvényén, a zsámbéki vezetéstechnikai központban, a drivingcamp-en, április 23-án. A sikeres tavalyi kiállítás után a NiT Hungary (Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozók Ipartestülete) idén ismét megrendezi a Busexpo kiállítást és szakmai konferenciát.

2014 áprilisában újból megrendezik a hazai autóbuszos szektor legnívósabb rendezvényét, a BUSEXPO-t, amelynek különlegessége, hogy a buszokat menet közben tesztelhetik, nézhetik meg a látogatók. A kiállításon a járműforgalmazók mellett a legfontosabb gyártók és beszállítók is bemutatják az idei év újdonságait.

Az eseményen kiemelt szerepet kap a motorok Euro 6 szabványa,amely környezetkímélő tulajdonsága mellett megbízhatósága és kisebb üzemanyag-fogyasztása, valamint emissziós értékei miatt is jelentős.

A NiT Hungary által szervezett 2014-es BUSEXPO-nak ebben az évben is Európa legmodernebb közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai központja, a zsámbéki drivingcamp Hungary ad otthont, ahol az érdeklődők mozgásban tesztelhetik a buszokat: kipróbálhatják azok speciális műszaki adottságait, menettulajdonságait.

Ízelítő a tavalyi rendezvény hangulatából:

A kiállítás 9.00 órakor nyitja meg kapuit, amellyel együtt szakmai konferenciát is rendeznek a szektort érintő legfontosabb aktuálpolitikai, gazdasági és közlekedésbiztonsági témákban.

A kiállításra a belépés ingyenes.

A rendezvény fővédnöke: Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár

Szakmai  támogató: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Szakmai partnerek: drivingcamp Hungary, Volán Egyesülés

További információ: http://busexpo.hu/

http://www.nit.hu/
.

(Ezt a cikket 327 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .