Balesetek Hírek

Egy teherautó és egy személyautó ütközött a 31-es főúton hétfőn

Egy személyautó és egy teherautó ütközött hétfő délelőtt a 31-es számú főúton Jászberény külterületén, a 71-es kilométerszelvénynél. A balesetben egy ember megsérült, a helyszínelés miatt teljes útzár volt az érintett szakaszon – közölte a rendőrség és katasztrófavédelem az MTI-vel.

Megsérült futóművel álló teherautó a 31-es főúton Jászberény és Nagykáta között 2014. március 10-én. A jármű frontálisan ütközött egy személygépkocsival, melynek vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. MTI Fotó: Bugány János
Megsérült futóművel álló teherautó a 31-es főúton Jászberény és Nagykáta között 2014. március 10-én. A jármű frontálisan ütközött egy személygépkocsival, melynek vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.
MTI Fotó: Bugány János

A rendelkezésre álló adatok alapján a személygépkocsi és a tehergépkocsi frontálisan ütközött. A balesetben egy ember sérült meg. A mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megkezdték a sérült ellátását – tette hozzá Szabó Zita, a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben az autó vezetője kirepült járművéből. Az esethez riasztott jászberényi tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Összetört személykocsit húznak ki a 31-es főút melletti árokból Jászberény és Nagykáta között 2014. március 10-én. A jármű frontálisan ütközött egy teherautóval, vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. MTI Fotó: Bugány János
Összetört személykocsit húznak ki a 31-es főút melletti árokból Jászberény és Nagykáta között 2014. március 10-én. A jármű frontálisan ütközött egy teherautóval, vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.
MTI Fotó: Bugány János

A teljes útzár miatt a Jászberény és Nagykáta között közlekedő személygépkocsik Jászberény-Neszűr irányába kerülhettek. A tehergépjárművek forgalomterelésére nem volt lehetőség, így várakozniuk kellett az útszakaszon.

Forrás: MTI  (blaz \ bpt)
.

(Ezt a cikket 340 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!