Balesetek Hírek

Súlyos baleset a 4-es út Vecsést elkerülő szakaszán

Egy ember súlyosan megsérült, amikor egy teherautó és egy személygépkocsi összeütközött kedden kora délután a 4-es út Vecsést elkerülő szakaszán – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-t.

Összeroncsolódott személyautó és teherautó a 4-es út Vecsést elkerülő szakaszán 2014. március 4-én, miután a két jármű összeütközött. A személyautó vezetőjét a tűzoltók feszitővágó berendezéssel szabadították ki a járműből, majd a mentők kórházba vitték. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az elkerülő út Szolnok felé vezető oldalát a 23-as kilométerszelvénytől az M0-ás lehajtóig teljes szélességében lezárták. A szakaszon 2 kilométeres dugó alakult ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó és teherautó a 4-es út Vecsést elkerülő szakaszán 2014. március 4-én, miután a két jármű összeütközött. A személyautó vezetőjét a tűzoltók feszitővágó berendezéssel szabadították ki a járműből, majd a mentők kórházba vitték. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az elkerülő út Szolnok felé vezető oldalát a 23-as kilométerszelvénytől az M0-ás lehajtóig teljes szélességében lezárták. A szakaszon 2 kilométeres dugó alakult ki.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Csámpai Attila közölte, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az elkerülő út Szolnok felé vezető oldalát a 23-as kilométerszelvénytől az M0-ás lehajtóig teljes szélességében lezárták. A szakaszon 2 kilométeres dugó alakult ki.

Összeroncsolódott személyautó a 4-es út Vecsést elkerülő szakaszán 2014. március 4-én, amely összeütközött egy teherautóval. A személyautó vezetőjét a tűzoltók feszitővágó berendezéssel szabadították ki a járműből, majd a mentők kórházba vitték. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az elkerülő út Szolnok felé vezető oldalát a 23-as kilométerszelvénytől az M0-ás lehajtóig teljes szélességében lezárták. A szakaszon 2 kilométeres dugó alakult ki. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A személyautó vezetőjét a tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadították ki a járműből, majd a mentők kórházba vitték.

Forrás: MTI  (bták \ bmk \ bhi)
.

(Ezt a cikket 270 alkalommal tekintették meg.)

5 tengelyen biztos kézzel

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!