Hírek Isuzu Kishaszonjárművek Márkahírek

ISUZU: 1 millió exportált D-Max világszerte

2013 áprilisában a Thaiföldön kívüli piacok részére szánt ISUZU D-Max pick-up haszongépjárművek kumulált gyártási darabszáma elérte az 1 milliót. A márka történetében mérföldkőnek számító eredményt az export piacok részére történő gyártás megkezdésétől számított alig 10 éven belül sikerült elérni.

2002-ben az ISUZU a D-Max gyártását áthelyezte Thaiföldre, amely a világ legnagyobb 1 tonna teherbírású pick-up piaca. A D-Max hamarosan az ország egyik piacvezető gépjárműve lett, több rangos hazai elismerést és szakmai díjat elnyerve. Egy évvel később, 2003-ban indult az export piacokra történő gyártás. A D-Max a világ számos részén rövid idő alatt sikeres, kedvelt és elismert modell lett.

Az Isuzu jelenleg világszerte több mint 100 országban forgalmazza a robusztus, takarékos és rendkívül megbízható D-Max-ot.

Forrás: ISUZU
.

(Ezt a cikket 199 alkalommal tekintették meg.)

Jármű kártörténeti lekérdezés:

CarVertical

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók kikapcsolásával!

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro