Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Gázolaj folyt az útra Mórahalom és Röszke között

Mintegy két kilométer hosszan nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra kedd délelőtt Mórahalom és Röszke között, ezért rendőrök lassítják a forgalmat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

Az Állami Autópályakezelő Zrt. munkatársai teherautóról homokot szórnak az M43-as autópálya maroslelei felhajtója közelében, a Szeged felé vezető oldalának lezárt külső sávjában 2013. szeptember 23-án. Az útpályára 2013. szeptember 20-án hajnalban folyt ragacsos, szilikon alapú anyag egy teherautóból. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Illusztráció
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

A közlemény szerint Röszke és Mórahalom között az 5512-es út 9 kilométere után, mintegy két kilométer hosszan – eddig ismeretlen körülmények között – nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra. Az útszakasz csúszóssá vált, ezért a rendőrök mindkét irányból lassítják a forgalmat.

A rendőrség a torlódás elkerülése érdekében azt javasolja, hogy az autósok az 502-es összekötő úton át az 55-ös utat válasszák.

Forrás: MTI  (bkzg \ ppd)
.

(Ezt a cikket 165 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .