Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Felújítási munkák miatt forgalomkorlátozások lesznek Apátfalva belterületén

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az országos szinten 34 milliárd forint összértékű útfelújítási munkálatainak keretében felújítja a 43-as főút 1,5 kilométeres szakaszát, amely Apátfalva belterületét érinti. A munkálatok 2014. február 18-tól várhatóan 2014. április 6-ig tartanak majd. A beruházást a megfelelő időjárási körülmények között folyamatosan végzik, hogy minél hamarabb befejeződjön az útrekonstrukció.

Illusztráció – Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A 43-as főút Apátfalva belterületén 1,5 kilométer hosszon újul meg a 41-es és a 43-as kilométer szelvények között, a kivitelezési munkálatok 2014. február 18-tól indulnak majd. A beruházás során a szakemberek az útszakaszt teljes szélességben felújítják, a burkolat 5 centiméter vastagságú marása után a felület újraaszfaltozását is elvégzik. A felújítási munkák reggel 7 és este 18 óra között zajlanak majd. A 43-as főúton a kivitelezési munkák fél pályás útzár mellett 30 km/órás sebességkorlátozással zajlanak, a forgalmat jelzőlámpa irányítja majd.

Tekintettel a forgalom nagyságára és a torlódások elkerülésének csökkentésére, az alábbi forgalomterelés lép életbe 2014. február 18-án reggel 8 órától:

A Nagylak-Makó irányú közúti forgalmat a 43-as számú főút – Csanádpalota-Nagylak összekötő út (4451 jelű út) – Gyula-Pitvaros-Makó összekötő út (4434 jelű út) – Makó keleti elkerülő (430-as számú főút) útvonalra irányítják. A terelés ugyanakkor nem érinti a helyközi buszközlekedést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a lakosság megértését és türelmét is kéri a munkák idejére.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály

Forrás: kozut.hu
.

(Ezt a cikket 196 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .