Márkahírek Renault

T DEMO PROGRAM A RENAULT TRUCKSTÓL

A 2013-ban nemzetközileg és hazai szinten is bemutatott Renault Trucks T járműcsalád szélesebb körű megismertetésére speciális T demo programot indított a Renault Trucks Magyarországon. E program keretében vette át ADR-es felszereltségű, teszt-nyergesvontatóját az Éder Special Tank Transport. vállalkozás. A következő hetekben további „egyedi demo járművek” kerülnek tartós tesztelésre ügyfelekhez.

Renault - Éder Átadás_1
A tesztjármű kulcsait Illés Dávid, ügyvezető igazgató nyújtotta át Éder Zoltán tulajdonosnak.

Az első Renault Trucks T nyergesvontatókat már év elején átadták, azonban még viszonylag kevés hazai fuvarozónak volt alkalma közelebbről is megismerkedni a márka megújult járműcsaládjaival.

A hazai képviselet a termék szélesebb körű bemutatása, újdonságainak felfedeztetése céljából nagyobb demo flottát állít a jövőbeni ügyfelek rendelkezésére. A felszereltségük a nemzetközi fuvarozásban elvárt és megszokott műszaki tartalom, mely alkalmassá teszi őket nagyon változatos fuvarfeladatok elvégzésére.

Renault - T460_1
Renault T460-as nyergesvontató
Renault - Éder Z_1
Éder Zoltán a volánnál

A Renault Trucks azonban ennél is tovább megy: előzetes egyeztetés után egyedi igényeket is kielégítő járműveket is beállít a teszt programba.

Az 1986-ban alapított zalaegerszegi székelyű, de Érden is telephellyel rendelkező Éder Special Tank Transport fuvarozási vállalkozás fő tevékenysége a tartányos fuvarozás, a szállított áruk összessége ADR-es felszereltséget igényel. Járműparkja 135 db szerelvényből áll, melyből 66 db Premium Route nyergesvontató.

A flotta üzemeltetetés gazdaságosságára pontosan figyelő, annak minden aspektusát szigorúan követő vállalkozás tulajdonosa, Éder Zoltán számára járműbeszerzés esetén a fő döntési motívum: a kiszámítható és alacsony üzemeltetési költségek a jármű teljes élettartamára vetítve.

Renault - Éder Csoport2A Renault Premium Route EURO3-as és EURO5 EEV nyergesvontatókkal hosszú évek során már igen kedvező tapasztalatokat szerzett vállalatvezető most a Renault Trucks új modelljét, a T460-ast veszi tartós tesztelés alá.

A tesztjármű kulcsait Illés Dávid, ügyvezető igazgató nyújtotta át Éder Zoltán tulajdonosnak.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 766 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .