Ajánlatok Fuvarpiac Hírek Kommunikáció és Informatika

70 felett is van élet – avagy a legtöbb telematikai szolgáltatóval rendelkező platform

A TC eMap® a legtöbb szolgáltatóval rendelkező Tracking-platform!  Már most 70 különböző telematikai rendszer érhető el a TC eMap® szoftveren! Ezzel időt spórolhat meg és egyértelműen leegyszerűsíti az információ áramlást a megbízó és megbízott között. A cégek így megmutathatják, hogy járműveik a fuvarbörzén – a TC eMap® segítségével – nyomon követhetők.

Ezt a fejlesztést és a számos előnnyel járó nyomkövető megoldást nemcsak az olasz fuvarozói szektor ismerte el az „Il Logistico dell’anno“ (Év logisztikusa) címmel, hanem a lengyel „Logistik-Oscar“ díjjal is kitüntették. Tegye egyszerűbbé Ön és leendő üzletei partnerei helyzetét és használja a

Tegye egyszerűbbé Ön és leendő üzletei partnerei helyzetét és használja a TC eMap®-et – az Ön GPS-szolgáltatója biztos, hogy ott van már!

Amennyiben nem használ még semmilyen telematikai rendszert, lépjen kapcsolatba a több, mint 70 partnerünk egyikével! Jövedelmező üzletkötéseket kívánunk Önnek a professzionális megoldásainkkal!

Üdvözlettel,
az Ön TimoCom-csapata
.

(Ezt a cikket 189 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .