Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Korlátozzák a teherforgalmat Tokaj környékén

Életbe léptek pénteken a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tokaj környékén a teherforgalmat kezelő, a helyi lakosság életkörülményeit javító forgalmi változások – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-vel.

Kamion halad el egy súlykorlátozásról tájékoztató KRESZ-tábla mellett a 38-as számú főúton Tokajban 2014. január 27-én. A tehermentesítés érdekében súlykorlátozást vezetnek be a 38-as főúton és tarcali úton. MTI Fotó: Vajda János
Kamion halad el egy súlykorlátozásról tájékoztató KRESZ-tábla mellett a 38-as számú főúton Tokajban 2014. január 27-én. A tehermentesítés érdekében súlykorlátozást vezettek be a 38-as főúton és tarcali úton.
MTI Fotó: Vajda János

Pécsi Norbert Sándor ismertetése szerint néhány mellékút főúti átsorolást kapott, a 38-as főút egy szakasza – például – mellékút lett, egyidejűleg pedig teherforgalmi korlátozások léptek életbe.

Mindez azzal is jár, hogy a környékre szállító fuvarozóknak a Magyar Közút Nonprofit Zrt-hez kell fordulniuk behajtási engedélyekért – közölte.

Emlékeztetett arra, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium rendelkezése szerint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az érintett szervezetekkel, önkormányzatokkal egyeztetve vezette be a forgalomszervezési intézkedéseket, amelyekkel jelentősen átszervezték a Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyén áthaladó tranzit kamionforgalmat.

Forrás: MTI  (bbv \ egr \ bzt)
.

(Ezt a cikket 404 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .