Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Tehermentesítik Tokajt és térségét

Súlykorlátozásról tájékoztató új KRESZ-táblákat helyeztek ki a közútkezelő szakemberei a 38-as számú főúton Tokajban 2014. január 27-én. A tehermentesítés érdekében súlykorlátozást vezetnek be a 38-as főúton és tarcali úton.

Kamion halad el egy súlykorlátozásról tájékoztató KRESZ-tábla mellett a 38-as számú főúton Tokajban 2014. január 27-én. A tehermentesítés érdekében súlykorlátozást vezetnek be a 38-as főúton és tarcali úton. MTI Fotó: Vajda János
Kamion halad el egy súlykorlátozásról tájékoztató KRESZ-tábla mellett a 38-as számú főúton Tokajban 2014. január 27-én. A tehermentesítés érdekében súlykorlátozást vezetnek be a 38-as főúton és tarcali úton.
MTI Fotó: Vajda János
Súlykorlátozásról tájékoztató új KRESZ-táblákat helyeznek ki a közútkezelő szakemberei a 38-as számú főúton Tokajban 2014. január 27-én. A tehermentesítés érdekében súlykorlátozást vezetnek be a 38-as főúton és tarcali úton. MTI Fotó: Vajda János
MTI Fotó: Vajda János

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 441 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .