Balesetek Hírek Időjárás Közlekedéssel kapcsolatos hírek Rendőrségi hírek

Havazás – Több jármű is árokba csúszott Hajdú-Biharban

Hajdú-Biharban nem okozott jelentős fennakadást a havazás, de szombaton több jármű is árokba csúszott szerte a megyében – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Hókotró dolgozik a behavazott M35-ös autópályán Debrecen közelében 2014. január 25-én. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint délutánra a Dél-Dunántúlon megszűnik a havazás, az Alföldön és északkeleten azonban holnap reggelig további 3-10 cm-es hóréteg valószínű, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében helyenként 15 cm friss hó is hullhat. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Hókotró dolgozik a behavazott M35-ös autópályán Debrecen közelében 2014. január 25-én. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint délutánra a Dél-Dunántúlon megszűnik a havazás, az Alföldön és északkeleten azonban holnap reggelig további 3-10 cm-es hóréteg valószínű, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében helyenként 15 cm friss hó is hullhat.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Dobó Dénes rendőr hadnagy elmondta: az M35-ös és az M3-as autópályák hajdú-bihari szakaszán egy-egy autó csúszott neki a szalagkorlátnak, a 47-es főúton Tépe és Berettyóújfalu között pedig két helyen is árokba csúszott egy-egy autó. A 42-es úton szombat reggel egy kamion csúszott árokba, rakományát át kellett rakodni, a 4-es és 42-es utak kereszteződésében pedig egy román mikrobuszt kellett az árokból kihúzni – ismertette. Klenóczki Károly, a Magyar Közút Zrt. megyei igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta: 38 géppel takarítják a megye útjait. Az alsóbbrendű utak havasak, a főutak és az autópályák hókásásak, de járhatatlan szakasz nincs Hajdú-Biharban.

Forrás: MTI  (htzs \ gpp \ gtr)
.

(Ezt a cikket 221 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!