Balesetek Hírek

Húsárut szállító teherautó balesete az M0-áson

Összeroncsolódott egy teherautó az M0-ás körgyűrűn Fót közelében 2014. január 14-én, miután a húsárut szállító jármű eddig tisztázatlan okból az árokba hajtott.

Összeroncsolódott teherautó az M0-ás körgyűrűn Fót közelében 2014. január 14-én, miután a húsárut szállító jármű eddig tisztázatlan okból az árokba hajtott. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágott sertést szállít el egy férfi a baleset helyszínéről az M0-ás körgyűrűn Fót közelében 2014. január 14-én, ahol egy húsárut szállító teherautó eddig tisztázatlan okból az árokba hajtott. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágott sertést szállít el egy férfi a baleset helyszínéről az M0-ás körgyűrűn Fót közelében 2014. január 14-én, ahol egy húsárut szállító teherautó eddig tisztázatlan okból az árokba hajtott.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 400 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!