Érdekességek Hírek Logisztika Sport

GEFCO: A Le Havre-ban lévő járműlogisztikai központ bemutatta szolgáltatásait a francia sajtó munkatársainak

2013. november 21-én a Haropa Port du Havre, Európa ötödik legnagyobb kikötője különleges létesítménylátogatást szervezett a francia ágazati és regionális sajtó munkatársai számára.

gefco-image005Az időpontot úgy időzítették, hogy egybeessen a 2014-es Dakar-rali előkészületeivel. A versenyen induló körülbelül hétszáz járművet Le Havre kikötőjében készítik elő, majd a behajózó terminálban helyezik el őket, ahonnan a Grimaldi társaság „Grande Roma” nevű hajójára kerülnek berakodásra. Az esemény részeként az újságírók meglátogathatták a központot, és bepillantást nyerhettek a létesítményben dolgozó logisztikai szakemberek munkájába.

Olivier Moynat, a GEFCO Le Havre-ban lévő FVL (készjármű-logisztikai) központjának igazgatója bemutatta a látogatóknak a GEFCO által kínált értéknövelő szolgáltatásokat, köztük a leszállítás előtti átvizsgálást és az új járművek testre szabási folyamatát, ideértve például a kishaszongépjárművek felszerelését, vagy éppen logók elhelyezését és tartozékok felszerelését.

A GEFCO 2000 négyzetméteres műhellyel rendelkező Le Havre-i FVL központja naponta ötszáz járművet képes előkészíteni a leszállításra. 2012-ben a GEFCO hatezer járművet készített elő a központban, ahonnan összesen mintegy 120 ezer jármű került leszállításra.

Forrás: GEFCO
.

(Ezt a cikket 245 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .