Hírek Logisztika

A TNT Express kiterjeszti Express Freight szolgáltatását

A TNT Express kontinensek közötti Express Freight szolgáltatását további tíz, Európán kívüli országban is bevezette, így világszerte már nyolcvan országban elérhető.

A teheráruk expressz szállítására létrehozott szolgáltatás kiterjesztése kulcsfontosságú üzleti központokat érint főként Észak-Amerikában, a Közel-Keleten és Dél-Amerikában.

Az Express Freight a teherküldemények megrendelés napján történő felvételét, háztól házig szállítását és 1-3 napos tranzit időt foglal magában ötszáz kilogrammos súlyhatárig. Mint a vállalat összes expressz szolgáltatásánál, az Express Freight küldeményeknél is lehetőség van a meghatározott napra illetve időpontra történő kiszállításra, a vámkezelésre, az áru mozgásának nyomonkövetésére és az ügyfelek proaktív kiértesítésére.

A TNT Európában 37 országban piacvezető az expressz teheráru szolgáltatások területén. Az Express Freight további kiterjesztése a vállalat azon stratégiájának egyik pillére, amellyel az Európán kívüli és az európai piacok közötti szolgáltatásait kívánja megerősíteni.

Az importőrök és exportőrök számára is egyaránt előnyös a szolgáltatás szélesebb körben való elérhetősége iparágtól függetlenül. Észak-Amerikában – ahol a TNT már évek óta aktív – további üzleti központokat érint a szolgáltatás kiterjesztése New Yorkban, Washingtonban, Atlantában, Hartfordban, Chicagóban, Philadelphiában, Portlandben, Torontóban, Montrealban és Ottawában.

Forrás: TNT
.

(Ezt a cikket 276 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .