Fuvarpiac Hírek Konferenciák Logisztika Rendezvények

A Gebrüder Weiss a Translog Connecten

A Gebrüder Weiss saját kiállítási standdal és szakmai előadással ismerteti kelet-európai stratégiáját november 27-28-án Budapesten, a Translog Connecten.

A Translog Connect kongresszus az egyik legfontosabb helyszín, ahol a Közép-Kelet-Európa szállítási és logisztikai ágazat résztvevői megismerhetik a szakma legfrissebb történéseit. A Gebrüder Weiss idén is saját standdal jelenik meg a budapesti Corinthia Grand Hotelben, és szponzorként is képviselteti magát.

November 27-28-án a Gebrüder Weiss közép-kelet-európai értékesítési szakemberei a helyszínen fogadják az érdeklődők kérdéseit – a közúti szállítmányozástól, a légi és tengeri szállításon át, a logisztikai és a speciális megoldásokig. “A Translog egyedülálló lehetőséget kínál, hogy számos ügyfelünket viszontlássuk, és nemzetközi légkörben építsünk új kapcsolatokat” – mondja Chaim Huijsman, a Gebrüder Weiss konszern értékesítési igazgatója. Emellett a Gebrüder Weiss a „1st Central Eastern European Logistics and Supply Chain Management Award” díjra is jelölést kapott. A logisztikai szakma nemzetközi díjának kiosztása a kongresszus első napján lesz.

A konferencia programjának különleges eleme a Gebrüder Weiss november 27-i előadása, amelyet Chaim Huijsman tart “Mozarttól Dzsingisz kánig” címmel. Középpontban a Gebrüder Weissnek a selyemút hasznosítása során játszott úttörő szerepe, valamint a Tegeta Motors nevű grúz partner gyakorlati logisztikai példái állnak. A Gebrüder Weiss már 2013 szeptemberében használatba vette a grúz fővárosban, Tbilisziben kialakított 10 000 m²-es új logisztikai központját. Cél, hogy a GW új telephelye Európa és a Kaukázus közötti szállítási útvonalak csomópontjává váljon. Ezzel a kiemelkedő fejlesztéssel a Gebrüder Weiss egy fontos lépéssel közelebb került ahhoz, hogy a selyemutat a szárazföldön végigjárja.

A Gebrüder Weissről
A Gebrüder Weiss 6000 munkatársával, 162 saját tulajdonú telephelyével és 1,15 milliárd eurót meghaladó éves forgalmával (2012) Európa vezető szállítmányozási és logisztikai vállalatai közé tartozik. A Lauterachban (Vorarlberg) székelő Gebrüder Weiss Holding AG égisze alatt a vállalkozás fő üzletágai: szárazföldi szállítmányozás, légi és tengeri szállítás, valamint a logisztika mellett egy sor nagymértékben specializálódott ágazati megoldás és leányvállalat – ezek közé tartozik többek között az x|vise nevű logisztikai tanácsadó cég, a tectraxx (csúcstechnológiás vállalatok specialistája), az inet-logistics (TMS szállításmányozási ügyviteli szoftvermegoldások), a Railcargo (vasúti fuvarozás) és a Gebrüder Weiss futárszolgálat, az osztrák DPD résztulajdonosa. A konszern ennek az üzletági kombinációnak köszönhetően gyorsan és rugalmasan tud reagálni az ügyfelek igényeire. A családi vállalkozás, amelynek a története több mint 500 évi szállításra tekint vissza, számos ökológiai, gazdasági és társadalmi intézkedésével ma is a fenntartható gazdálkodás éllovasának számít.

Forrás: Gebrüder Weiss
.

(Ezt a cikket 302 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .