Leszakította egy kamion a felsővezetéket, késnek a vonatok a kelebiai vonalon

Egy felemelt platóval közlekedő kamion Délegyháza és Kiskunlacháza között egy vasúti átjáróban leszakította szerdán a felsővezetéket, ezért 25-40 perces késéssel közlekedtek a vonatok a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon – közölte a Mávinform az MTI-vel.

Rendőrök helyszínelnek 2012. november 20-án Miskolc és Nyékládháza között egy vasúti átjáróban, ahol egy billencses teherautó felemelt platója mind a két vágány felett leszakította a felső vezetéket, így ezen a szakaszon nem közlekedtek a vonatok. MTI Fotó: Vajda János
Pontosan egy évvel ezelőtt 2012. november 20-án Miskolc és Nyékládháza között szintén egy billencses teherautó felemelt platója szakította le a vasúti felsővezetéket.
MTI Fotó: Vajda János

A közlemény szerint személyi sérülés nem történt, de a leszakadt felsővezeték helyreállítása több napot is igénybe vehet.

A szakemberek megállapították, hogy a kamion, két felsővezeték tartó oszlopot tört el, és kétszáz méter felsővezetéket tépett le a helyéről.

Csütörtök hajnaltól, dízel előfogattal közlekednek a vonatok. A mozdonycsere és a biztonsági előírások betartása miatt az erre közlekedő szerelvények utasainak 10-15 perc késéssel kell számolniuk – olvasható a Mávinform közleményében.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 306 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!