Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Volkswagen

Hármas Volkswagen győzelem az “Év haszonjárműve” szavazáson

A Camion Truck&Bus magazin 18. alkalommal hirdetett meg olvasói között szavazást, melynek eredményeként a pályázók ismét elnyerhették az “Év haszonjárműve” díjat.

Idén a Volkswagen az eddig éveknél is kiválóbban szerepelt: a négy nevezett jármű közül hárommal elhódította a legjobb haszonjárműnek járó díjat. A kategóriájában itthon is piacvezető Volkswagen Caddy sorrendben már a 10. évben bizonyult a legjobbnak, az 1 tonna alatti járművek kategóriájában, melynek idén a Caddy Cross RT 2.0 CR TDI DSG 4MOTION változata volt a legkedveltebb a lap olvasói között. Sorrendben harmadszor lett a legjobb pick up a Volkswagen Amarok, melynek Highline 2.0 CR TDI 4MOTION felszereltségű darabja kapta a legtöbb olvasói szavazatot.

Mellettük harmadikként ugyancsak a csúcsra ért a Transporter 2.0 CR TDI BlueMotion, így mindhárom kategóriában a Volkswagen bizonyult a legnépszerűbbnek a lényegében a vásárló értékelését visszaigazoló szavazásokon. Az is külön kiemelendő, hogy mindhárom győzelem a Volkswagen népszerű 2.0 literes dízelmotorjának sikerét jelentette, illetve a Volkswagen az importőrök közül először tudott egyszerre 3 kategória élén végezni.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 214 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .