Valószínűleg már sokan ismeritek és használjátok a Traffi Hunter nevű traffipax-jelző alkalmazást, mely nem mellesleg, a világon egyedülállóan lehetőséget biztosít az NKH ellenőrzések jelzésére is, real time technológiájának köszönhetően. Bár a kezdetekkor sokan szkeptikusan fogadták ezt az új funkciót, hamar kiderült, hogy a havi több mint 600 jelentés, létjogosultságot biztosít az opció számára.

kamion-1818De ezzel a kamionosoknak szóló fejlesztések még nem értek véget! A Traffi Hunter csapata eltervezte, hogy a POI-listájukban a közeljövőben létrehoznak egy külön kategóriát, mely a hivatásos sofőrök igényeihez lesz igazítva.

Egyébként a fejlesztők egyúttal várják is a javaslatokat, hogy Ti mit szeretnétek látni a saját kategóriátokban. Ötleteiteket az info@traffihunter.hu e-mailcímre küldhetitek el.

További hír még az alkalmazással kapcsolatban, hogy benevezték az „Appra magyar!” elnevezésű applikációs versenyre, mely a
mobilalkalmazások Oscar-díja.  A fejleszők kérik, hogy aki csak tudja, segítse őket egy szavazattal, amit a következő oldalon, a videó alatt, a kis kék „tetszik” gomb megnyomásával, könnyedén megtehettek:

http://appramagyar.hu/appok/traffi-hunter/

Egyébként a program megalkotóinak hitvallása szerint, esetleges győzelmük a felhasználók sikere is egyben, hiszen mindig is nagy hangsúlyt fektettek a program használóival történő párbeszédre, és az ő véleményeik és ötleteik alapján alakult ki -, és formálódik jelenleg is – a rendszer.

Segítsük hát őket, hogy ők is segíteni tudjanak minket!

TRAFFI HUNTER
.

(Ezt a cikket 506 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?