Autójába szorult sérültet mentettek hétfőn Dunakeszinél

Pótkocsis teherautóval ütközött egy személyautó hétfő dél körül Dunakeszi és Fót között, az autó sofőrje a járműbe szorult és súlyosan megsérült – közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínelnek rendőrök az M2-es autóút Dunakeszi és Fót felé vezető lehajtójának közelében 2013. november 18-án. Az autó pótkocsis teherautóval ütközött, sofőrje a járműbe szorult és súlyosan megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautó mellett helyszínelnek rendőrök az M2-es autóút Dunakeszi és Fót felé vezető lehajtójának közelében 2013. november 18-án. Az autó pótkocsis teherautóval ütközött, sofőrje a járműbe szorult és súlyosan megsérült.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az M2-es autóút Dunakeszi, valamint Fót felé vezető lehajtójának közelében a személygépkocsi sofőrje balra akart kanyarodni, miközben nem adott elsőbbséget a teherautónak, ezért összeütköztek. Az érintett útszakaszon félpályás zárás mellett helyszíneltek.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a személyautóba szorult, súlyosan sérüléseket szenvedett sofőrt a tűzoltók emelték ki a járműből.

Forrás: MTI
.

(Ezt a cikket 240 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!