Fának ütközött egy tréler Szajolnál

Baleset történt csütörtökön a 4-es főúton Szajol határában, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler letért az útról és fának ütközött. A balesetben a teherautó utasa megsérült.

Baleset helyszíne a 4-es főúton, Szajol határában, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler letért az útról és fának ütközött 2013. november 14-én. A balesetben a teherautó utasa megsérült. MTI Fotó: Mészáros János
Baleset helyszíne a 4-es főúton, Szajol határában, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler letért az útról és fának ütközött 2013. november 14-én.
MTI Fotó: Mészáros János
Rendőr helyszínel a 4-es főúton, Szajol határában, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler letért az útról és fának ütközött 2013. november 14-én. A balesetben a teherautó utasa megsérült. MTI Fotó: Mészáros János
Rendőr helyszínel a 4-es főúton, Szajol határában, ahol egy személygépkocsikat szállító tréler letért az útról és fának ütközött.
MTI Fotó: Mészáros János

Forrás: MTI
.

 

(Ezt a cikket 453 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!