A Renault Trucks a 2013-as Truck Racing évad utolsó, a Le Mans-i Bugatti pályán október 12-én és 13-án megrendezett találkozója alkalmából mutatja be Franciaországban az új T járműkínálatot. A közönség, az eseményre meghívott 3000 ügyfél és a márkakereskedők a huszonnégy járműből megrendezett kiállításon és számos programon keresztül ismerkedhetnek meg az új Renault Trucks T modellel.

A 2013-as Truck Racing záróversenyére október 12-én szombaton és október 13-án vasárnap kerül sor a legendás Bugatti pályán Le Mans-ban. A teherautós világtalálkozó alkalmából mutatja be hivatalosan a Renault Trucks az új távolsági szállító járműveket a francia piacon. A Renault Trucks T modell kínálatot 24, a pálya szélén és azon belül kiállított Sleeper Cab és High Sleeper Cab változat képviseli. Az esemény alkalmából számos programmal várják a résztvevőket.

A Franciaországban egyedülálló teherautó-kiállításhoz a gyártó teljes egészében lefoglalta a egész MMArena stadiont, ahol a huszonnégy T modell alkotta kínálatot a Renault Trucks franciaországi márkakereskedői személyesen mutathatják be ügyfeleiknek. A kiállítás zárása után az ügyfeleknek történő járműátadással foglalkozó szakemberek ülnek az új teherautók kormányához és viszik el a járműveket a márkakereskedésekbe. A stadion vendégszektoraiban a Renault Trucks hálózat által meghívott háromezer ügyfél foglalhat helyet.

A pálya középső részén a gyártó valóságos bemutatótermet hozott létre, ahol a látogatók beszállhatnak a Renault Trucks T modellekbe, megtekinthetik a megújult fülkebelsőt és megismerkedhetnek az új funkciókkal. A kiállítási területen a vendégek végigkövethetik az új Renault Trucks járműkínálat kifejlesztésének teljes folyamatát. Láthatnak többek között egy képgalériát, amely a Renault Trucks T tervezésének legfontosabb állomásait mutatja be; egy 13 literes Euro 6 motort, illetve egy ötletesen átalakított fülkét, amelyen átsétálhatnak a látogatók.

E közben a pályán a Renault Trucks – MKR Technology csapat az európa-bajnoki cím megvédésre készül. Szombat este öt Renault Trucks T modell nyitja meg a dekorált kamionok hagyományos felvonulását a standok mentén.

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 624 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?