A RENAULT TRUCKS KETTŐS GYŐZELME A 24 ÓRÁS TEHERAUTÓ-VERSENYEN

A szezon utolsó versenyét káprázatos kettős győzelemmel zárta a Renault Trucks –MKR Technology csapat a Le Mans-i Bugatti pályán. Markus Bösiger a célegyenesben nem egészen egy másodperccel előzte meg csapattársát, Adam Lackót. Több mint ötezer ügyfél és teherautó-sofőr fogadta el a Renault Trucks meghívását erre az eseményre. A hétvége alatt kiállított huszonnég teherautóval hétfő reggel indultak el a márkakereskedésekbe. A járműveket azok a Renault Trucks szakemberek vezették, akik nap mint nap az új járművek átadását végzik a hálózatban.

Csodálatos kettős győzelem született az utolsó megmérettetésen, a Le Mans-i Bugatti versenypályán! A Renault Trucks – MKR Technology csapat remekül szerepelt a szombati második futamban. Markus Bösiger nem egészen egy másodperccel előzte meg csapattársát, Adam Lackót. Vasárnap Markus Bösiger hajszál híján megszerezte második győzelmét a hétvégén, de ezúttal ő ért nem egészen egy másodperccel később a célba, így meg kellett elégednie egy értékes második hellyel.

A csapatversenyben a Renault Trucks – MKR Technology a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A pilóták között Adam Lacko 227 ponttal az ötödik, míg Markus Bösiger 201 ponttal a hatodik helyen végzett összesítésben.

A Renault Trucks France az eseményt kihasználva szervezte meg a verseny helyszínén a T modellkínálat hazai kereskedelmi bevezetését. Több mint ötezer ügyfél és kamionsofőr jött el a gyártó meghívására. Az MMArena stadion és a Bugatti pálya környékén huszonnégy Renault Trucks T modellt állítottak ki. « Sokat beszélgettünk az ügyfeleinkkel és a kamionsofőrökkel, akik az egész hétvégét a versenyen töltötték » – idézi fel Florence Guichard, a Renault Trucks France marketing igazgatója. « Mindenkinek tetszik az új teherautó, és akik még nem vezették, türelmetlenül várják az alkalmat! Erre mostantól van lehetőségük a márkakereskedésekben, hiszen a Le Mans-ban kiállított huszonnégy kamiont hétfőn elvitték a hálózatba azok a szakemberek, akik nap mint nap azzal foglalkoznak, hogy új járműveket adnak át az ügyfeleknek. »

A Bugatti pálya paddockjaiban a Renault Trucks egy hatalmas sátrat állított fel a nagyközönség számára. Itt tekinthették meg a Renault Trucks T kifejlesztésének fotókkal illusztrált lépéseit, maketteket, egy illusztrációs fülkét és két fehérre fényezett Renault Trucks T modellt. Kívül tíz Renault Trucks T járművet állítottak ki. « Összesen húszezer látogató fordult meg a sátorban a hétvégén » – mondja elégedetten Florence Guichard. « A közönség érezhetően kíváncsi a különleges formatervezésű új Renault Trucks T modellre, rengetegen megtekintették a bemutató fülkét! Az ügyfelek, a kamionsofőrök és a nagyközönség lelkesedése nagy örömmel tölt el bennünket és bizakodóvá tesz a jövőt illetően. »

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 415 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?