Az év közúti szállítmányozója lett a TNT Express

A TNT Express Hungary Kft. Business Superbrands díjat kapott

A TNT Express-t választotta az év közúti szállítmányozó vállalatává a világ egyik vezető ellátásilánc-menedzsment szolgáltatója, a CEVA. A szervezet 2011-ben hirdette meg először a Global Supplier Awards díjat, amelynek célja, hogy elismerje a CEVA beszállítói között a kiemelkedően teljesítő vállalatokat.

„A szeptemberi díjátadó fókuszában a kiválóság állt. Ez nagyon fontos a CEVA szempontjából, mivel az egyik legfontosabb törekvésünk, hogy az ellátási lánc minden egyes szakaszát minél hatékonyabbá tegyük Logisztikai Kiválósági Központunkban, beleértve azt is, hogy ismerjük el beszállítóink kiemelkedő teljesítményét. Ez azért is nagy jelentőségű, mert a velük való együttműködés teszi lehetővé számunkra, hogy hibátlanul teljesítsük ügyfeleink kéréseit világszerte” – mondta Marv Schlanger, a CEVA vezérigazgatója.

A TNT Express magyarországi vállalatát, a TNT Express Hungary Kft-t Magyarországon is díjazták, az üzleti szektor legkiválóbbjainak szóló Business Superbrands díjat kapta a vállalat. Ez többek közt azt is mutatja, hogy olyan kiemelkedő szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, amelyek mások számára is például szolgálhatnak.

A TNT Express az egyik vezető expressz szállítási vállalat Európában, amely negyven országba továbbít küldeményeket a kontinensen. Szolgáltatásai között megtalálhatók az expressz szolgáltatások, de speciális, az ügyfelek igényeit maximálisan kiszolgáló különleges szolgáltatásokat is nyújt a vállalat.

Forrás: TNT Express Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 334 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?