Teherautók ütköztek Sulyánbokornál – egy halott, hat sérült

Hétfő délután egy festéket szállító FIAT kis tehergépkocsi közlekedett Nagycserkesz felől Nyíregyháza irányába. Információk szerint Sulyánbokornál ( a 41-42-es km.szelvényben ) a jármű eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalba és nekiütközött egy üdítőitalt szállító Volvo tehergépkocsinak.

Két tehergépkocsi ütközött a 36-os főúton Sulyánbokornál. Egy ember meghalt, hatan megsérültek.

A balesetben a FIAT kis tehergépkocsi vezetője meghalt.

Az ütközés után a FIAT megperdült, és menetiránnyal szemben az útpadkán a jobb oldalára borult. A Volvo áttért a bal oldalra és az elejével az árokba hajtott. A Volvo platója keresztben lezárta az utat.

Az ütközés után A Volvo áttért a bal oldalra és az elejével az árokba hajtott. A Volvo platója keresztben lezárta az utat.

Az ütközés után a FIAT megperdült, és menetiránnyal szemben az útpadkán a jobb oldalára borult.

A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak. A balesetben a FIAT vezetője meghalt. A két járműben összesen hatan sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók a vezető holttestét feszítő-vágó segítségével szabadították ki az összeroncsolódott vezetőfülkéből. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták, a forgalmat elterelték. A nyíregyházi rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja a halálos közlekedési baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 245 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!