106 db új MAN szóló autóbusz Budapesten Budapesten és az agglomerációban jövő évtől 106 db Euro6 környezetvédelmi besorolású, szóló kialakítású, új MAN alacsonypadlós, városi autóbusz biztosítja az utasok biztonságos és kényelmes közlekedését.

A Volánbusz Zrt. Által 2013. szeptember 17-én aláírt megállapodás alapján a jövő év első negyedétől kezdődően 106 db szóló kialakítású MAN autóbusz állhat forgalomba mintegy 6,5 milliárd forint értékben.

A Volánbusz Zrt. új járműveivel elsősorban a budapesti elővárosi forgalomban találkozhatnak majd az utasok 2014 elejétől.

Az MAN, amely a Volkswagen Csoport egyik legújabb tagja, tradicionális beszállítója a magyarországi közlekedési társaságoknak. Napjainkban is már nagyságrendileg 800 MAN gyártmányú autóbusz dolgozik a magyar közösségi közlekedésben az üzemeltetők és az utazóközönség teljes megelégedésére.

Sikerként könyveljük el, hogy hosszú évek után az MAN ismételten hozzájárulhat a magyarországi közösségi közlekedés megújulásához, fejlődéséhez az európai sztenderdeket is meghaladó felszereltségű és kiváló színvonalú, legkorszerűbb környezetvédelmi besorolású, alacsonypadlós, légkondicionált autóbuszaival.

Forrás: MAN
.

(Ezt a cikket 308 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?