Hírek Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Feloldották a forgalomkorlátozást az M43-as autópályán

Feloldották az úttestre folyt szennyeződés miatti forgalomkorlátozást kedden délután az M43-as autópálya Szeged felé vezető oldalán a maroslelei és a Rákóczi-telepi csomópont között – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Az Állami Autópályakezelő Zrt. munkagépei az M43-as autópálya lezárt maroslelei felhajtójánál 2013. szeptember 23-án. Az útpályára 2013. szeptember 20-án hajnalban folyt ragacsos, szilikon alapú anyag egy teherautóból. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Az Állami Autópályakezelő Zrt. munkagépei az M43-as autópálya lezárt maroslelei felhajtójánál 2013. szeptember 23-án. Az útpályára 2013. szeptember 20-án hajnalban folyt ragacsos, szilikon alapú anyag egy teherautóból.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Szenti Szabolcs elmondta, az autópálya mindkét sávja járható és a járművek ismét felhajthatnak a sztrádára Maroslelénél Szeged irányába.
Az autópálya külső sávjára pénteken hajnalban folyt szilikonszármazék egy tehergépjárműből. A csúszásveszély miatt az autópálya érintett szakaszát megelőző intézkedésként a balesetek elkerülése érdekében le kellett zárni. A szennyeződés eltávolításán péntek óta dolgoztak az Állami Autópályakezelő Zrt. munkatársai. A munkavégzés helyén a külső sávot elkerítették, csak a belső sáv volt használható, legfeljebb óránkénti 60 kilométeres sebességgel.

A rendőrség a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást az ügyben.

Forrás: MTI  (bkzg \ ez \ bku)
.

(Ezt a cikket 189 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .