Balesetek Hírek

Az ütközéskor kiesett a kis tehergépkocsi vezetője

Péntek este egy Mercedes kis tehergépkocsi közlekedett a 4-es főúton Nyírtura felől Nyírbogdány irányába. Információk szerint valahogy eltévedhetett a sofőr, mert Nyírbogdány előtt kb. 100 méterrel (290-291-es km. szelvényben ) vissza akart fordulni az úttesten.

Az ütközés erejétől a járművek megperdültek és keresztben álltak meg az úttesten.

Az ütközés erejétől a járművek megperdültek és keresztben álltak meg az úttesten.

Információk szerint a pörgés közben a Mercedes vezetője kiesett a vezetőfülkéből, és a plató alá került.

A manőver közben egy Nyírtura irányából érkező Suzuki elé kanyarodott a Mercedes. A Suzuki a kis tehergépkocsi hátsó kerekének ütközött. Az ütközés erejétől a járművek megperdültek és keresztben álltak meg az úttesten. Információk szerint a pörgés közben a Mercedes vezetője kiesett a vezetőfülkéből, és a plató alá került.

A Mercedes vezetőjét a mentők kórházba szállították, a Suzuki vezetője nem sérült meg.

A Suzuki a kis tehergépkocsi hátsó kerekének ütközött.

Az alaposan összetört Suzukit autómentő szállította el.

A Mercedes vezetőjét a mentők kórházba szállították, a Suzuki vezetője nem sérült meg. A műszaki mentéshez a nyíregyházi tűzoltók vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták. A forgalmat a rendőrök a nyírbogdányi és nyírturai polgárőrök segítségével terelték. Az alaposan összetört Suzukit autómentő szállította el. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás, fotók és videó: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 304 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!