Hírek Navigáció

Becker Transit 70 LMU, újabb kamionos alternatíva

Ismét egy új készüléket mutathatunk be a Becker jóvoltából. A kamionosok, és a lakóautók sofőrjei számára kifejlesztett Becker Transit 70 LMU-t. Szembetűnő a 7″-os (17,8 cm-es) kapacitív kijelző, amely egy nagyobb vasban is jól látható marad…

A Becker Transit 70 LMU fő tulajdonsága a Truck & Camper Navigation Pro szolgáltatás. A készülék járművünk adatainak és a tehergépkocsikra vonatkozó közlekedési szabályok és korlátozások figyelembe vételével a lehető legkényelmesebb, az adott jármű jellemzőire igazított útvonalat számítja ki.

Becker_Transit_70LMU2A BECKER elsősorban a távolsági tehersofőrök igényeinek megfelelve dolgozta ki azt a két vadonatúj funkciót, melyek segítségével még biztosabban lehet elkerülni az esetleges akadályokat: az új Truck & Camper útvonal-áttekintő nézet megmutatja, melyik útvonal alkalmas az adott gépjárműtípusnak a normál útvonalhoz képest, az emelkedőket és lejtőket ábrázoló grafikon segítségével pedig jó előre felkészülhetünk a leküzdendő szintkülönbségekre. Ha úgy érezzük, valamelyik kapaszkodó túl sok lenne a járművünknek, választhatunk egy kevésbé meredek, kerülő útvonalat.

Becker_Transit_70LMUA Becker Transit 70 LMU készülékre, 45 európai ország kamionos és lakókocsis térképe került rá, amely mellé jár az élettartam frissítés is (LMU)

Néhány technikai adat, a teljesség igénye nélkül:

– Kijelző: 17.8 cm (7″) kapacitív érintőkijelző
– Belső memória: 4 GB
– Bővíthetőség: Micro SD (up to 32 GB, Class 6)
– Gps System: CSR TriG Lite
– Tolatókamera csatlakozás
– Becker Link2 Live Pro (WiFi-Tethering képes mobiltelefon segítségével)
– Aktív tartó
– Méretek: 185 x 115.3 x 15 mm

– Natural TTS (magyarul is) – pl. a híd után fordulj jobbra
– LifeTime map update

Hoztam egy rövid videót is:

A Becker Ready 70 LMU Októberben, míg a kamionos változat megjelenése Novemberre várható. Előbbi 239 euro, míg utóbbi 419 eurós áron lesz megvásárolható.

Fordítás: Zsolto
Kép forrása: www.pocketnavigation.de

Forrás: NaviGyurci.hu
.

(Ezt a cikket 1236 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .