Balesetek Busz hírek Hírek

Busz és kamion ütközött a 471-es főúton Szabolcsban

Különjáratú busz és kamion ütközött a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán hétfő reggel – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.

Összeroncsolódott autóbusz mellett helyszínel egy rendőr a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán 2013. szeptember 16-án. A különjáratú busz kamionnal ütközött, a buszsofőr súlyos, két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. MTI Fotó: Balázs Attila
Összeroncsolódott autóbusz mellett helyszínel egy rendőr a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán 2013. szeptember 16-án. A különjáratú busz kamionnal ütközött, a buszsofőr súlyos, két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.
MTI Fotó: Balázs Attila

Takács Judit tájékoztatása szerint a buszon összesen harmincan voltak, közülük a buszsofőr súlyos, két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.

A kamionról üres ketrecek borultak az útra, amelyek eltávolításában a tűzoltók segédkeznek – ismertette a szóvivő.

Összeroncsolódott autóbusz vezetőfülkéje a 471-es főút Nyírbátor és Nyírcsászári közötti szakaszán 2013. szeptember 16-án. A különjáratú busz kamionnal ütközött, a buszsofőr súlyos, két utas pedig könnyebb sérüléseket szenvedett. MTI Fotó: Balázs Attila
Összeroncsolódott autóbusz vezetőfülkéje.
MTI Fotó: Balázs Attila

A mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták. A rendőrök a forgalmat Nyírcsászárinál Nyírkáta irányába, Nyírbátornál Nyírvasvári irányába terelték el.

Forrás: MTI  (hvzs \ bti \ bku)

További képek a szabolcsvonulas.hu oldalon láthatók >>
.

(Ezt a cikket 512 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!