Az új ‘The Hamster Stunt’ című filmben a 175 gramm súlyú Charlie kormányoz egy Volvo FMX-et

Egy évvel a ‘The Ballerina Stunt’ után a Volvo Trucks visszatért valamivel, ami elképesztő mutatványok sorozatának tűnik. A ‘The Hook’ múlt heti bemutatását követően máris érkezik a következő film: A ‘The Hamster Stunt’. A filmben azzal demonstráljuk a Volvo Dinamikus Kormányzással ellátott Volvo FMX könnyű kormányozhatóságát, hogy egy hörcsögre bízzuk a teherautó irányítását egy spanyolországi kőfejtő kaptatóin.

A filmet Los Tres Cunados-ban, Spanyolországban vették fel. - See more at: http://www.volvotrucks.com/trucks/hungary-market/hu-hu/newsmedia/pressreleases/Pages/pressreleases.aspx?pubID=16430#sthash.bajiLmsD.dpuf
A filmet Los Tres Cunados-ban, Spanyolországban vették fel.

A Volvo Dinamikus Kormányzással egy elektromos motor helyettesíti a járművezető izomerejét, lehetővé téve, hogy egy 175 grammos hörcsög is kormányozhassa a teherautót. Ez a technológia egyedülálló a járműiparban.

„Kis sebesség mellett az alaposan megterhelt járművel is annyira könnyű a manőverezés, hogy akár egyetlen ujjal is kormányozhatunk. Autópályán haladva pedig ez a dinamikus kormányzási rendszer felülmúlhatatlan iránytartást biztosít” – magyarázza Jan-Inge Svensson, a Volvo Trucks rendszerszoftver-fejlesztésért felelős szakembere.

A filmben azzal demonstráljuk a Volvo Dinamikus Kormányzással ellátott Volvo FMX könnyű kormányozhatóságát, hogy egy hörcsögre bízzuk a teherautó irányítását egy spanyolországi kőfejtő kaptatóin. - See more at: http://www.volvotrucks.com/trucks/hungary-market/hu-hu/newsmedia/pressreleases/Pages/pressreleases.aspx?pubID=16430#sthash.bajiLmsD.dpuf
A filmben azzal demonstráljuk a Volvo Dinamikus Kormányzással ellátott Volvo FMX könnyű kormányozhatóságát, hogy egy hörcsögre bízzuk a teherautó irányítását egy spanyolországi kőfejtő kaptatóin.

A #TheHamsterstunt egyike a Volvo Trucks új típusainak részvételével elvégzett különleges teszteknek. A #TheHook filmben a Volvo Trucks elnöke, Claes Nilsson egy 20 méter magasra fellógatott Volvo FMX homlokpanelén egyensúlyoz. A ‘The Ballerina Stunt’ című filmben pedig a kötéltáncos Faith Dickey egyensúlyoz két mozgó Volvo FH között egy autópályán.

„Filmjeink egyedülálló módon mutatják be új teherautó-típusaink műszaki fejlesztéseit. A jövőben további különleges teszteket is filmre veszünk” – árulja el Claes Nilsson.

Nézze meg a ‘The Hamster Stunt’ című filmet:
Forrás: Volvo Trucks
.
Nézze meg a ‘The Hamster Stunt’ című filmet:

(Ezt a cikket 293 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?