Megkezdődött az M5 Autópálya felújításának második félévi programja

Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán 2013. szeptember 9-től burkolat felújítási munkák kezdődtek, ezért a 87-es és 90-es kilométerszelvények között forgalomterelésre kell számítani az arra közlekedőknek.

Illusztráció – Fotó: www.aka.hu

Kecskemét térségében a munkálatok várhatóan egy hetet vesznek igénybe, melynek során az M5-ös Autópálya Szeged felé vezető oldalán a 87-es és 90-es kilométerszelvények között egy sávra szűkül a forgalom. A forgalomterelés ideje alatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, az Állami Autópálya Kezelő Zrt., az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt.

Az AKA Zrt honlapján (www.aka.hu) található megújult tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

A biztonságos és zavartalan közlekedés érdekében az autópályán utazóktól is fokozott figyelemre számít az AKA Zrt. Kérjük, hogy figyeljék az útinformációkat, a rendőrség, az autópálya kezelők és az Útinform híreit!

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől, az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Megértésüket köszönjük, biztonságos utazást kívánunk!

Forrás: www.aka.hu
.

(Ezt a cikket 224 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?