Egyéb Érdekességek Hírek

A legőrültebb amerikai autós lánykérések

Mobilreklám és teherautó ponyva hirdeti a szerelmet

Talán nem volt elég bátorsága személyesen feltenni a kérdést, annak a fiatalembernek, aki végül teherautók ponyvájára feszítette fel a nagy kérdést: “Hozzám jössz feleségül?”. A szokatlan lánykérés csúcspontja az volt, amikor egy romantikus vacsora közben, a teherautó az étterem elé gurult, majd a felgyulladó fényekben tisztán kivehetően kirajzolódott az üzenet. Mivel már sötétedett, igen csak kirívó látvány volt. Nem lehetett nem észrevenni, az összes vendég odanézett és a lány természetesen meghatódva mondta ki a boldogító igent.

ponyvahirdetés leaánykéréshe

“Tank” Martinez rózsaszín füstben

Háromszáz motoros bénította meg a legforgalmasabb kaliforniai autópálya forgalmát, hogy rózsaszín füstbe borítva kérhesse meg barátnője kezét a bandavezér. Más rendőrautóba záratta kedvesét, és volt, aki teherautó ponyván tette fel a nagy kérdést. Íme, Amerika legőrültebb autós lánykérései.

motoros-leanykeres

Háromszáz motoros gördül elő lassan az egyik legforgalmasabb kaliforniai autópályán, teljes szélességben lezárva azt. Az egyik motoros kipufogójából hirtelen rózsaszín füst száll fel, és a bandavezér, akit egyszerűen csak “Tank” Martineznek hívnak, leszáll motorjáról, és letérdelve megkéri szintén motoros barátnője kezét.

Alighanem ez az egyik leglátványosabb autós lánykérés, amelyet videó is megörökített. A teljesen illegális akció ügyében a rendőrség nyomozást indított, pedig az tökéletes koreográfiával zajlott, és alig néhány perc múlva a motorosoknak nyoma veszett a forgalomban.
“Fogalma sem volt mi készül, azt hittem a szokásos vasárnapi motoros túrára megyünk.” – nyilatkozta a boldog menyasszony, aki bőgő motorok mellett mondott igent barátjának.

Rendőrautóba csukatta menyasszonyát

Egy kifizetetlen számla miatt harminc napos elzárás várt Marcia Belyeára, aki már a rendőrautó hátsó ülésén sírva fakadt, amikor barátja váratlanul megkérte a kezét.

rendoros-leanykeres

“Felettébb szokatlan…de ha igent mond, eltekintünk a büntetéstől” – szólt a rendőrtiszt. A lány végül könnyek között gyorsan igent mondott.

Végül persze kiderült, hogy az egész büntetés színjáték volt, amit a vőlegény rendőr ismerőseinek segítségével rendezett meg. A lánykérésen kívül a pár megnyerte a legvadabb lánykérés versenyét is, a húszezer dolláros fődíjjal együtt.

A legtökéletesebb lánykérés egy autó hátuljából

Ha valaki azt tervezné, hogy ennél is romantikusabb módon kéri meg kiválasztottja kezét, tegyen le róla. Egy portlandi színész Isaac Lamp, ugyanis már megvalósította a legtökéletesebb lánykérést.

auto_hatuljaAz eseményről készült videót már tízmilliók látták az interneten. A mennyasszony egy autó hátuljában csücsül, miközben az lassan gördül végig az utcán, ahol sorra bukkannak fel barátai és rokonain táncolva, és Barry Mars: “Elveszlek” című dalát énekelve. A gyerekektől, a nagyszülőkig mindenki neki táncol, sőt van, aki interneten csatlakozik a lánykéréshez.

“Az egész elsöprő erejű volt, hihetetlen, hogy mindenki csatlakozott az ötlethez, és átérezték a választottam iránt érzett szerelmemet.” – nyilatkozta a vőlegény, aki sohasem gondolta volna, hogy a videóból internetes világszám lesz.

Forrás: fortunaponyva.hu

 

(Ezt a cikket 332 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .