Balesetek Hírek

Gázpalackokat szállító autó borult fel Sajószentpéternél

Oldalára borult egy dissou-gázpalackokat szállító teherautó a 26-os úton a Sajószentpéter előtti körforgalomban szerda reggel. A palackok szétszóródtak, gázszivárgás nem volt, a sofőr megsérült – jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.

Tűzoltók dolgoznak egy oldalára borult, dissou-gázpalackokat szállító teherautónál a 26-os út mellett, a Sajószentpéter előtti körforgalomnál 2013. szeptember 4-én. A balesetben a palackok szétszóródtak, gázszivárgás nem volt, a sofőr megsérült. MTI Fotó: Vajda János
Tűzoltók dolgoznak egy oldalára borult, dissou-gázpalackokat szállító teherautónál a 26-os út mellett, a Sajószentpéter előtti körforgalomnál 2013. szeptember 4-én.
MTI Fotó: Vajda János

A mentés idején a 26-os útnak ezen a szakaszán torlódott szerdán a forgalom, mert az autókat váltakozó irányban engedték be a körforgalomba.

Daru segítségével szedik össze azokat a dissou-gázpalackokat, amelyek egy oldalára borult teherautóból estek ki a 26-os úton, a Sajószentpéter előtti körforgalomnál 2013. szeptember 4-én. A balesetben a palackok szétszóródtak, gázszivárgás nem volt, a sofőr megsérült. MTI Fotó: Vajda János
A balesetben a palackok szétszóródtak, gázszivárgás nem volt, a sofőr megsérült. MTI Fotó: Vajda János

Forrás: MTI  (biy \ bki \ ppd)
.

(Ezt a cikket 306 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!