Ajánlatok Hírek Logisztika

DACHSER: A biztonsági sávban utazóknak

Az élelmiszerlogisztika területén a minőség az első számú mérőeszköz, és a biztonságos árukezelés megkérdőjelezhetetlen feltétele. A DACHSER elkötelezett a minőségi szolgáltatás mellett, amely messze túlmutat a törvényileg előírt követelményeken.
Papp-Italia

Az elérhető legjobb minőségű szolgáltatás – ezt a célt szem előtt tartva szolgálja ki ügyfeleit a DACHSER Food Logistics. Ez a szemlélet hosszú múltra tekint vissza. A logisztikai szolgáltató 1988-ban alkototta meg “a hűtött termékek kezelésére” irányuló kézikönyvét, ami összefoglalt minden szükséges teendőt és folyamatleírást, és létrehozott egy átfogó minőségi szabályrendszert a vállalat számára. Mára a cég mind a 27 élelmiszerlogisztikai telephelye DIN ISO 9001:2008 és IFS Logistics tanúsítvánnyal rendelkezik. Azokon a telephelyeken, ahol organikus termékek kerülnek tárolásra, a DACHSER az ehhez szükséges engedélyeket is beszerezte.

2013 februárjában került sor az IFS version 2 “higher level” (emelt szintű) tanúsítványának auditjára az első telephelyeken. Az új előírás kihívása az élelmiszer-védelmi szabályoknak való megfelelés volt. Az audit sikerességéhez a szolgáltatónak olyan rendszereket kell felállítania, amelyekkel azonosítható és minimális szintre csökkenthető az élelmiszeripari termékekhez való jogtalan hozzáférés.

A DACHSER minőségirányítását az átlátható folyamatok biztosítják, amit a küldeményazonosítás tesz lehetővé. A DACHSER nem csupán teljes részletességű küldeménytörténetet ajánl valós idejű helyzet meghatározással, hanem egy önállló ellátási lánc menedzsment rendszert is. Ez az a rendszer, amely automatikus értesítést küld minden szállítást érintő akadályról („Active Report”). Nagy sikernek örvend a cég ügyfeleinek körében, mivel ennek segítségével a szerviz osztályunknak már nem kell kutatgatniuk az egyes küldemények után. Az alkalmazással gyors döntések hozhatók a romlandó áruk kezelésénél – egy megkülönböztető szolgáltatás a konkrurenciával szemben.

Forrás: LIEGL & DACHSER
.

(Ezt a cikket 240 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .