Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút Útdíj

Portál építés miatt rövid ideig tartó forgalomkorlátozás lesz az M7-es autópályán

Az elkövetkező napokban az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az M7-es autópályán Balatonkeresztúr, Balatonszárszó és Zamárdi térségében, időszakos jelleggel az elektronikus útdíjrendszer ellenőrző portáljának telepítése miatt forgalomkorlátozást rendelt el.

m7-autopalya-hetvegen-130615A munkavégzés időpontjait az ÁAK munkatársai minden esetben olyan időszakra tervezték, amikor azzal a legkevésbé zavarják meg a forgalmat. A sávzárással járó munkálatok az alábbi helyszíneken és időpontokban valósulnak meg:

  • 2013. augusztus 12. 17:00-21:30 óra – M7 autópálya 166. km, jobb oldal (Balatonkeresztúr közelében az országhatár felé vezető oldalon)
  • 2013. augusztus 13. 20:00-00:20 óra – M7 autópálya 127. km, bal oldal (Balatonszárszó közelében a Budapest felé vezető oldalon)
  • 2013. augusztus 14. 00:40-05:00 óra – M7 autópálya 110. km, jobb oldal (Zamárdi közelében az országhatár felé vezető oldalon)

Az építési helyszíneken a gerenda beemelésének idejére, egy rövid időszakra teljes útlezárás lesz szükséges. Az ellenőrző portál acél tartószerkezetének helyére emelése után az útszakasz ismét teljes szélességben járható lesz.

Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy a megadott sebességkorlátozásokat a balesetek elkerülése érdekében fokozottan tartsák be.

A várható kisebb torlódás miatt az arra közlekedők türelmét és megértését kérjük!

Állami Autópálya Kezelő Zrt.
.

(Ezt a cikket 237 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .