Kigyulladt egy kamion pótkocsija, teljes útzár az M2-esen Vácnál

Kigyulladt egy kamion pótkocsija kedd délután az M2-es autóúton Vác közelében, amely miatt teljes útzár volt érvényben – közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.

Egy kamion pótkocsija ég az M2-es autóúton Vác közelében 2013. július 30-án. A kartondobozokat szállító pótkocsi az autóút 45-ös kilométerénél, a kosdi lehajtónál kapott lángra. Személyi sérülés nem történt. MTI Fotó: Kovács Attila
Egy kamion pótkocsija ég az M2-es autóúton Vác közelében 2013. július 30-án. A kartondobozokat szállító pótkocsi az autóút 45-ös kilométerénél, a kosdi lehajtónál kapott lángra. Személyi sérülés nem történt.
MTI Fotó: Kovács Attila

Spitz Alexandra, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a kartondobozokat szállító pótkocsi az autóút 45-ös kilométerénél, a kosdi lehajtónál kapott lángra. Személyi sérülés nem történt – tette hozzá.

A váci tűzoltók rövid idő alatt megfékezték a tüzet – tette hozzá a szóvivő.

Tűzoltók oltják egy kamion égő pótkocsiját az M2-es autóúton Vác közelében 2013. július 30-án. A kartondobozokat szállító pótkocsi az autóút 45-ös kilométerénél, a kosdi lehajtónál kapott lángra. Személyi sérülés nem történt. MTI Fotó: Kovács Attila
Tűzoltók oltják egy kamion égő pótkocsiját az M2-es autóúton Vác közelében 2013. július 30-án. A kartondobozokat szállító pótkocsi az autóút 45-ös kilométerénél, a kosdi lehajtónál kapott lángra.
MTI Fotó: Kovács Attila

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a tűz oka egyelőre ismeretlen. Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták.

Forrás: MTI  (htm \ bmk \ ez \ bdó)
.

(Ezt a cikket 556 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!