Frontálisan ütközött két kamion a 42-es úton, mindkét sofőr meghalt

Frontálisan ütközött két kamion kedd hajnalban a 42-es főúton Berettyóújfalu és Mezőpeterd között, mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sszóvivője az MTI-vel.

Árokba borult, összeroncsolódott kamionok műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban a két teherjármű, egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Árokba borult, összeroncsolódott kamionok műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban a két teherjármű, egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kovács Károly elmondta, a balesetet okozó magyar kamion áttért a szemközti sávba, ahol először érintőlegesen ütközött egy szlovák kamionnal, majd a mögötte érkező szintén szlovák kamionnal frontálisan.

A második szlovák jármű mögött haladó román kisbusz vezetője már nem tudott megállni, így ő is beleszaladt a pótkocsiba, de nem sérült meg.

Árokba borult, összeroncsolódott kamion műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Mindkét kamion az árokba csúszott, kiemelésük több óráig is eltarthat, így a rendőrség az érintett útszakaszt teljesen lezárta, várhatóan délutánig – mondta el Kovács Károly.

Forrás: MTI  (htzs \ bcl \ bhi)
.

(Ezt a cikket 846 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!