A RENAULT TRUCKS OPTIFLEET TESZTELÉST AJÁNL AZ ÚJ JÁRMŰVÁLASZTÉK BEVEZETÉSE ALKALMÁBÓL

A Renault Trucks számára a teherautó-értékesítéshez és -üzemeltetéshez elválaszthatatlanul hozzátartoznak a szolgáltatási ajánlatok. Az új járműkínálat bevezetése alkalmából a gyártó költségmentes tesztelésre kínálja a flottakezelőknek kifejlesztett Optifleet megoldást, amely bizonyítottan növeli az üzemeltető jövedelmezőségét. A tesztelésre jelentkezőknek a gyártó öt hónapra, térítésmentesen aktiválja az Optifleet rendszert a december 31-ig megrendelt, DTI 11 vagy DTI 13 motorral felszerelt Renault Trucks T, C és K modellekben.

optifleet_1

A Renault Trucks az új járműkínálat bevezetése alkalmából lehetővé teszi a saját fejlesztésű Optifleet flottakezelési rendszer ingyenes tesztelését. Ezzel az ügyfelek növelhetik vállalkozásuk jövedelmezőségét, és ezzel évente, járművenként akár ötezer eurót is megtakaríthatnak. Az új járművekben kivétel nélkül megtalálhatók a rendszer adaptálásához szükséges technikai előkészítések. Az ajánlat a 2013. december 31-ig megrendelt, DTI 11 vagy DTI 13 motorral felszerelt Renault Trucks T, C és K modellekre vonatkozik öt hónapos tesztelési lehetőséggel (kivéve a link modult).

Az Optifleet folyamatosan és pontosan rögzíti az adott jármű vagy járműflotta pontos útvonalát, segítségével kommunikálni lehet a sofőrökkel, egyszerűen meg lehet jeleníteni a műszaki és vállalati adatokat, meg lehet nézni a sofőrök aktív munkavégzési idejét, továbbá elemezni lehet a járművezetők teljesítményadatait és a járművek fogyasztását. A Renault Trucks által kifejlesztett Optifleet alkalmazás célja a járműpark jövedelmezőségének növelése és az üzemeltetési költségek csökkentése.

Az Optifleet valójában egy felhő alapú számítástechnikai szolgáltatás, aminek az egyik része a járműbe telepített, szeparált számítógép, ahonnan telekommunikációs adattovábbítással töltődnek fel az adatok egy távoli szerverre. Az Optifleet oldalára belépve erről a távoli szerverről lehet letölteni a kiválasztott jármű vagy járműflotta adatait és az ezekből generálódó riportokat.

Az Optifleet négy modulból áll:

  • A check modul a jármű műszaki adatait rögzíti és értékeli a takarékosabb üzemanyag-fogyasztás elérése céljából.
  • A drive modul a vezetési időről nyújt információt, és lehetővé teszi az adatok lehívását a sofőrkártyáról és a tachográfból.
  • A map modul végzi a valós idejű földrajzi helymeghatározást.
  • A link modulon keresztül lehet belépni arra a szerverre, amely folyamatos összeköttetést biztosít a járművezetők és bázisuk között.

Az Optifleet egész Európában elérhető.
Az egymást kiegészítő Optifleet és Optifuel Infomax ajánlattal a Renault Trucks az egyetlen gyártó, aki átfogó, az egyes ügyfelek igényei szerint kialakított rendszert kínál a járművek fogyasztásának méréséhez, kiértékeléséhez és követéséhez. Mindkettő jelentősen hozzájárul a fogyasztás csökkentéséhez, éppen úgy a kis- és középvállalatok, mint a jelentős flottát üzemeltető nagy cégek esetében. Mindkettő remekül alakítható a szállítmányozók egyedi igényeihez, az építőiparban épp úgy, mint az áruterítésben, vagy a távolsági fuvarozásban.

Forrás: Renault Trucks
.

LEAVE A RESPONSE

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..