Busz hírek Hírek Szervezetek hírei

MNV Zrt. – Új vezérigazgatót neveztek ki a Volánbusz Zrt.-nél

Határozatlan időre Dévényi Gergelyt nevezték ki a Volánbusz Zrt. vezérigazgatójának – közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. kedden az MTI-vel.

Forrás: Wikipédia

Tájékoztatásuk szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. igazgatósága 2013. július 19-től mentesítette a munkavégzési kötelezettség alól Simon Gábort, a Volánbusz Zrt. vezérigazgatóját, és ezzel egyidejűleg a társaság új vezérigazgatójának határozatlan időre Dévényi Gergelyt kinevezte.

Dévényi Gergely 2012 szeptembere óta a Volánbusz Zrt. igazgatási és jogi igazgatói pozícióját töltötte be, Simon Gábor pedig 2013. július 1. óta a Volán Egyesülés vezérigazgatója, munkaviszonyának megszüntetését az új munkaviszonyára tekintettel maga kezdeményezte – tájékoztatott az MNV Zrt..

Az MNV Zrt. közölte, hogy az igazgatósága 2013. június 30. hatállyal tudomásul vette a Volánbusz Zrt. igazgatósági tagja, Vas János lemondását, és helyére a társaság alapító okiratának megfelelően 2016. május 31-ig szólóan az új vezérigazgatót delegálták.

Forrás: MTI  (gpe \ gpp \ ksy)
.

(Ezt a cikket 321 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .