Hírek Korlátozások Közlekedéssel kapcsolatos hírek Közút

Az M5 Autópálya felújítása az első félévi program utolsó üteméhez érkezett

Az M5 Autópálya Szeged felé vezető oldalán 2013. június 30-tól folytatódnak a burkolat felújítási munkák, ezért a 26-os és 34-es kilométerszelvények között forgalomterelésekre és torlódásokra kell számítani az arra közlekedőknek.

Illusztráció – Fotó: AKA Zrt.

A munkálatokhoz szükséges forgalomterelések az M5-ös autópálya mindkét oldalát érintik. A fenti szakaszon két-két sávon haladhat a forgalom mindkét irányban kivéve a forgalomterelések átépítésének időpontját. A szűkített forgalmi sávok miatt 60 és 80 km/h sebességkorlátozás lesz érvényes.

Az aktuális forgalomkorlátozásokról és terelésekről folyamatos tájékoztatást nyújt az Útinform, az Állami Autópálya Kezelő Zrt., az M5-ös autópálya működtetéséért felelős AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az üzemeltető A-WAY ITE Zrt.

Az AKA Zrt honlapján (www.aka.hu) található megújult tájékoztató térkép és a honlap mobileszközökre optimalizált weboldala is friss útinformációkkal segíti a közlekedőket.

A biztonságos és zavartalan közlekedés érdekében az autópályán utazóktól is fokozott figyelemre számít az AKA Zrt. Kérjük, hogy figyeljék az útinformációkat, a rendőrség, az autópálya kezelők és az Útinform híreit!

Nem várt események eltérést eredményezhetnek az ütemtervtől, az AKA Zrt. a változtatás jogát fenntartja.

Megértésüket köszönjük, biztonságos utazást kívánunk!

AKA Zrt.
.

(Ezt a cikket 188 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .