Az Állami Autópálya Kezelő Zrt., mint a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszer díjszedője által hétfőn 7.30 és 10 óra között elrendelt üzemszünet véget ért, így 10 órától a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművek számára a teljes díjköteles úthálózaton ismét kötelező a díjfizetés – közölte Kibédi-Varga Lajos, az Állami Autópályakezelő e-útdíj ügyekben illetékes szakmai szóvivője hétfőn.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. munkatársai horvát kamionsofőröknek segítenek az e-útdíj intézésében a letenyei határátkelőn 2013. július 1-jén hajnalban. Használatarányos útdíjat (e-útdíjat) kell fizetni a magyar gyorsforgalmi és főutakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautóknak július 1-jétől. MTI Fotó: Varga György
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. munkatársai horvát kamionsofőröknek segítenek az e-útdíj intézésében a letenyei határátkelőn 2013. július 1-jén hajnalban. Használatarányos útdíjat (e-útdíjat) kell fizetni a magyar gyorsforgalmi és főutakon a 3,5 tonnánál nehezebb teherautóknak július 1-jétől.
MTI Fotó: Varga György

Kibédi-Varga Lajos, az Állami Autópálya Kezelő e-útdíj ügyekben illetékes szóvivője az MTI-nek elmondta: az üzemszünet után a rendszer elindult és működik.

Az internetes ügyfélszolgálati portálon lehet viszonylati jegyet vásárolni regisztrációval, illetve regisztráció nélkül is, az értékesítési pontokon működik a bankkártyás fizetéssel történő egyenlegfeltöltés, illetve a viszonylati jegyvásárlás – tette hozzá.

Forrás: MTI  (gpe \ hgp)
.

(Ezt a cikket 332 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?